6 Immobles

Terreny / Urbà (solar) A Venda

Terreny / Urbà (solar) a Amadeu Vives 78, L'Ametlla del Vallès

40.000 € 5.000 € (11%) Ref. 1975-260

Cansat de veure cases de venda a Internet amb més de 20 anys d'antiguitat a preus astronòmics?

Estàs pensant a invertir diners en construir-te una casa al teu gust i estrenar-la tu amb la teva família?

Actualment podem veure en els portals immobiliaris com les agències immobiliàries posen a la venda cases de segona mà a preus totalment desfasats i fora de mercat, més propis de l'època de la bombolla immobiliària que de el moment actual. La immensa majoria d'aquestes cases no es venen com és lògic i estan publicades fins a diversos anys sense aconseguir la venda. Això ens està portant ja a una baixada pronunciada en el nombre de vendes tant a l'Ametlla com a Bigues i Riells.
Però, has pensat que per menys diners del que demanen avui dia la gran majoria de propietaris per un habitatge de segona mà, pots construir-te una casa nova a estrenar i totalment al teu gust? Per això abans necessites una parcel·la i nosaltres podem aconseguir-te fins al 40% del finançament, segons el teu perfil econòmic.

Us presentem un terreny de 711m² (segons cadastre) per poder fer la casa dels vostres somnis. Parcel·la urbana amb pendent ascendent apta per a la construcció d'habitatge unifamiliar.
Orientada a sud, a la urbanització El Serrat a 3 km. el centre urbà de l'Ametlla, us oferim aquesta parcel·la, amb una superfície suficient per a construir un habitatge amb garatge en planta baixa mes dos d'alçada. Si busqueu la direcció de la parcel·la per internet, podreu comprovar que la major part del carrer ja està construïda amb cases de garatge en planta baixa mes dos d'alçada en parcel·les molt similars a aquesta de la qual us parlem.

El percentatge de construcció és de l'30%.

Les despeses de moviments de terra APROXIMATS són d'uns 15.000 €, repetim, APROXIMAT perquè no hi ha manera de saber-ho amb total exactitud fins que les màquines comencin a treballar.

La urbanització El Serrat es troba a la població de l'Ametlla de Vallès, a 3 km. aprox. de centre urbà.

L'Ametlla de Vallès es troba situat a la comarca de l'Vallès Oriental a 27km. de Barcelona, a 5 minuts amb cotxe de Granollers i a 35 minuts de Vic.

VINE A VEURE, T'AGRADARÀ!

 • 711m²
 • Terreny / Urbà (solar)
Terreny / Urbà (solar) A Venda

Terreny / Urbà (solar) a Amadeu Vives 76, L'Ametlla del Vallès

45.000 € Ref. 1975-270

Cansad@ de veure cases en venda a internet amb més de 20 anys d'antiguitat a preus astronòmics?

Estàs pensant a invertir els teus diners a construir-te una casa al teu gust i estrenar-la amb la teva família?

Actualment podem veure als portals immobiliaris com les agències immobiliàries posen a la venda cases de segona mà a preus totalment desfasats i fora de mercat, més propis de l'època de la bombolla immobiliària que del moment actual.La immensa majoria d'aquestes cases no es venen com és lògic i estan publicades fins a diversos anys sense aconseguir la venda.Això ens està portant a una baixada pronunciada al nombre de vendes tant a l'Ametlla com a Bigues i Riells.
Però, has pensat que per menys diners del que demanen avui dia la gran majoria de propietaris per un habitatge de segona mà, et pots construir una casa nova a estrenar i totalment al teu gust? Per això abans necessites una parcel·la i nosaltres et podem aconseguir fins al 40% del finançament, segons el teu perfil econòmic.

Us presentem un terreny de 811m² (segons cadastre) per poder fer la casa dels vostres somnis.Parcel·la urbana amb pendent ascendent apta per a la construcció dhabitatge unifamiliar.
Orientada al Sud-est, a la urbanització El Serrat a 3 km.el centre urbà de l'Ametlla, us oferim aquesta parcel·la, amb una superfície suficient per construir un habitatge amb garatge a planta baixa més dos d'alçada.Si busqueu l'adreça de la parcel·la per internet, podreu comprovar que la major part del carrer ja està construïda amb cases de garatge en planta baixa més dues d'alçada en parcel·les molt similars a la que us parlem.

El percentatge de construcció és del 30%.

Les despeses de moviments de terra APROXIMATS són d'uns 15.000€, repetim, APROXIMAT perquè no hi ha manera de saber-ho amb total exactitud fins que les màquines comencin a treballar.


L'Ametlla del Vallès es troba situat a la comarca del Vallès Oriental a 27km.de Barcelona, a 5 minuts amb cotxe de Granollers ia 35 minuts de Vic.

VINE A VEURE'L, T'AGRADARÀ!

 • 811m²
 • Terreny / Urbà (solar)
Terreny / Urbanitzable A Venda

Terreny / Urbanitzable a Camí del Verder 24, L'Ametlla del Vallès

35.000 € Ref. 1975-259

Estàs pensant en construir-te una casa?

Us presentem un terreny de 891m² (segons cadastre) per poder fer la casa dels vostres somnis.

Parcel·la urbana amb pendent ascendent apta per a la construcció d'habitatge unifamiliar.
Orientada a l'Oest, a la urbanització La Miranda a 1 km. el centre urbà de l'Ametlla, us oferim aquesta parcel·la, amb una superfície suficient per a construir un habitatge amb garatge en planta baixa mes dos d'alçada. Si busqueu la direcció de la parcel·la per internet, podreu comprovar que la major part del carrer ja està construïda amb cases de garatge en planta baixa mes dos d'alçada en parcel·les molt similars a aquesta de la qual us parlem.

El percentatge de construcció és de l'30%.

Les despeses de moviments de terra APROXIMATS són d'uns 20.000 €, repetim, APROXIMAT perquè no hi ha manera de saber-ho amb total exactitud fins que les màquines comencin a treballar.

La urbanització La Miranda es troba a la població de l'Ametlla de Vallès, a 1 km. aprox. de centre urbà.

L'Ametlla de Vallès es troba situat a la comarca de l'Vallès Oriental a 27km. de Barcelona, a 5 minuts amb cotxe de Granollers i a 35 minuts de Vic.

VINE A VEURE, T'AGRADARÀ!

 • 864m²
 • Terreny / Urbanitzable
Casa/Xalet independent A Venda

Casa/Xalet independent a Carrer Urbanització Serrat Mz X, L'Ametlla del Vallès

396.000 € Ref. 1975-265

Si una de les teves prioritats a l'hora de buscar casa és la tranquil·litat, la natura i les vistes espectaculars, para atenció a aquesta casa.

Habitatge unifamiliar a 4 vents ubicat a la urbanització El Serrat de l'Ametlla de l'any 2.001 amb 117m² construïts, 100m² útils i 615m² de parcel·la.

A la planta baixa tenim un saló menjador de 53m² amb una vidriera que proporciona unes vistes espectaculars tant de dia com de nit, Cuina de 10m² amb detalls de decoració rústics i un bany també amb diversos detalls rústics a la seva decoració.

A la planta primera tenim un Dormitori doble, 2 Dormitoris individuals, un Bany complet i dues terrasses de 12m² cadascuna aprox.

Calefacció de gasoil, Terres de gres i parquet, Cristalleria exterior d´alumini, Fusteria interior de portes massisses, Doble vidre, Safareig, Barbacoa, Porxo Cobert, Mosquiteres, Dipòsit d´aigua de 2.000 litres...
Una casa per gaudir de la tranquil·litat, les vistes i la naturalesa que l'envolten.

A 7 minuts amb cotxe de l'Autovia C17, a 27 km.de Barcelona, a 5 minuts de Granollers.

VENA VEURE-LA, T'AGRADARÀ!

 • 3 Dorm
 • 2 Banys
 • 117m²
Terreny / Urbanitzable A Venda

Terreny / Urbanitzable a Tarragó, L'Ametlla del Vallès

45.000 € Ref. 1975-212

Has anat a veure un munt de cases de segona mà i cap et convenç?

No t'agraden els dissenys, la distribució, els materials, l'antiguitat o el preu et sembla un disbarat?

T'has plantejat l'opció de comprar un terreny i fer la teva pròpia casa, el teu propi disseny, triar els materials, la distribució, les mesures de les estances, i que no t'intentin vendre una casa a preus de 2007?
Us presentem una parcel·la a preu de 2020 a l'Ametlla de Vallès amb unes vistes estupendes i en plena natura.
Una parcel·la edificable de 779m² on podràs realitzar un projecte nou a la teva mida i al teu gust.

A Finques Ferro fem cases preindustrializadas, informa't sense compromís, valora, compara i decideix!
Sempre és millor, una casa a estrenar per tu, que qualsevol altra que ja està construïda de fa molt de temps i a gust d'una altra persona, veritat? En l'anunci trobaràs un vídeo on t'expliquem breument com són les nostres cases.
Habitatge unifamiliar a partir 100m² en una sola planta, cuina panoràmica, 3 habitacions,
2 banys, lluerna arbrat, vestidor, centre de la distribució radial sense límits visuals.
Sala d'estar i menjador pels quals la naturalesa es cola realment a través dels tancaments
envidrats, que atrapen la mirada des de l'exterior.
El preu de la construcció, 1.564 € / m²,
per a una casa de 120m² serien 187.680 €.

NO inclou el cost de la parcel·la. Projecte i honoraris tècnics, 18.680 €

Evidentment la parcel·la no és plana, però el desnivell que té no és excessiu pel que no impedeix de cap manera fer un habitatge.
A 27 km. de Barcelona, 5 minuts amb cotxe de Granollers i a 8 minuts de l'Autovia C-17

Demana'ns informació de les nostres cases preindustrializadas.

Vine a veure-la, t'agradarà!

Finques Ferro, una manera diferent de fer les coses.

 • 779m²
 • Terreny / Urbanitzable
Terreny / Urbanitzable A Venda

Terreny / Urbanitzable a Tarragó 5, L'Ametlla del Vallès

45.000 € Ref. 1975-211

Has anat a veure un munt de cases de segona mà i cap et convenç?
No t'agraden els dissenys, la distribució, els materials, l'antiguitat o el preu et sembla un disbarat?
T'has plantejat l'opció de comprar un terreny i fer la teva pròpia casa, el teu propi disseny, triar els materials, la distribució, les mesures de les estances, i que no t'intentin vendre una casa a preus de 2007?
Us presentem una parcel·la a preu de 2020 a l'Ametlla de Vallès amb unes vistes estupendes i en plena natura.
Una parcel·la edificable de 780m² on podràs realitzar un projecte nou a la teva mida i al teu gust.
Evidentment la parcel·la no és plana, però el desnivell que té no és excessiu pel que no impedeix de cap manera fer un habitatge.
A 27 km. de Barcelona, 5 minuts amb cotxe de Granollers i 8 de l'Autovia C-17

A Finques Ferro fem cases preindustrializadas, informa't sense compromís, valora, compara i decideix!
Sempre és millor, una casa a estrenar per tu, que qualsevol altra que ja està construïda de fa molt de temps i a gust d'una altra persona, veritat? En l'anunci trobaràs un vídeo on t'expliquem breument com són les nostres cases.

Vine a veure-la, t'agradarà!

Finques Ferro, una manera diferent de fer les coses.

 • 780m²
 • Terreny / Urbanitzable