6 Immobles

Terreny / Urbà (solar) A Venda

Terreny / Urbà (solar) a falçiot 7, Urbanitzacions, Bigues i Riells

25.000 € Ref. 1975-245

Estàs pensant en construir-te una casa?
Us presentem un terreny de 708m² (segons escriptura) per poder fer la casa dels vostres somnis.

Parcel·la urbana amb pendent ascendent apta per a la construcció d'habitatge unifamiliar.
Orientada a l'Oest, a la urbanització Castell de Montbui, tenim aquesta parcel·la amb unes vistes meravelloses, amb una superfície suficient per a construir un habitatge amb garatge en planta baixa mes dos d'alçada. Si busqueu la direcció de la parcel·la per internet, podreu comprovar que la resta del carrer ja està construïda amb cases de garatge en planta baixa i dos d'alçada.

El percentatge de construcció és de l'30%.

Té unes estupendes vistes a l'Cingles de l'Bertí.

La urbanització Castell de Montbui es troba a la població de Bigues i Riells, a uns 2,5km. aprox. de centre urbà.

Bigues i Riells es troba situat a la comarca de l'Vallès Oriental a 10 minuts amb cotxe de la C-17, a 40 minuts de Barcelona i a 40 minuts de Vic.

VINE A VEURE, T'AGRADARÀ!

 • 708m²
 • Terreny / Urbà (solar)
Casa/Xalet independent A Venda

Casa/Xalet independent a Font de l' ermità, Urbanitzacions

260.000 € Ref. 1975-296

Si busques un habitatge amb molta llum, sol tot el dia, unes vistes precioses ia un preu molt raonable tal com està tot avui dia, para atenció perquè et pot interessar.

Us presentem un habitatge a quatre vents construït l'any 1.987 i reformat el 2.002 amb 187m² construïts (segons cadastre) i 150m² útils, distribuïts de la següent manera:

L´habitatge és a dos nivells, és a dir, no hi ha una planta d´escales per passar d´un nivell a un altre.A la planta baixa tenim, Menjador de 32m ² molt lluminós en dos ambients, Cuina de 11m ², Dormitori doble, Habitació individual i un bany.

Al nivell 1 tenim un Dormitoris doble, dues Habitacions individuals i un Bany complet.També trobem una golfa amb accés a través d'escala d'acordió molt aprofitable per guardar el que necessitis.

A la part exterior tenim un porxo cobert ideal per esmorzar o preparar un sopar romàntic, una cuina d'estiu, un lavabo, un traster i una cambra amb la caldera i dipòsit de gasoil.A la part superior de la parcel·la tenim una piscina per gaudir amb la família i els amics.

Fusteria exterior d'alumini, Fusteria interior de faig, Terres de gres, Safareig, Aire Condicionat, Barbacoa, Calefacció de gasoil, Mosquiteres, Golfes, Tendals, Vistes a la muntanya i al bosc.

Sens dubte una oportunitat tal com està el mercat actual amb preus molt elevats, la majoria de vegades de manera injustificada.

VINE A VEURE-LA, T'AGRADARÀ!

 • 5 Dorm
 • 2 Banys
 • 187m²
Terreny / Urbà (solar) A Venda

Terreny / Urbà (solar) a Osona 22, Urbanitzacions, Bigues i Riells

70.000 € 3.000 € (4%) Ref. 1975-302

Us presentem una parcel·la a Bigues i Riells amb unes vistes estupendes i en plena natura.
Una parcel·la edificable de 853m² on podràs fer un projecte nou a la teva mida i al teu gust.
La parcel·la, tal com s'aprecia a les fotografies, és pràcticament plana, el desnivell que té és fàcilment salvable per construir pel que no impedeix de cap manera fer un habitatge.

Té 20 metres de façana, 36 metres de profunditat i 27,7 metres a la part posterior.
Es pot edificar el 30% de parcel·la, és a dir, 256m2.

La parcel·la s'ha situat molt a prop de la població de Sant Feliu de Codines, a la urbanització Saulons d'en Deu, que disposa de Local Social i línia d'Autobus 377.

A 3 minuts amb cotxe de la C-59 km.a 34 km.de Barcelona.

Vine a veure'l, t'agradarà!

 • 853m²
 • Terreny / Urbà (solar)
Terreny / Urbanitzable A Venda

Terreny / Urbanitzable a Alzina 8, Urbanitzacions, Bigues i Riells

86.000 € Ref. 1975-315

Us presentem una parcel·la urbanitzable de 1.561m² (segons cadastre) amb una estructura ja construïda.

Parcel·la ubicada a la urbanització Castell de Montbui de Bigues i Riells amb entrada per Carrer Alzina 8.
La parcel·la té desnivell ascendent des del c/ Font de l'ermità amb diverses terrasses, en una d'elles es va començar la construcció d'un habitatge i només se'n va fer l'estructura, que és aprofitable actualment.Es troba ubicada a uns 2,5 km.aproximadament del centre urbà.
Les vistes, tal com es pot apreciar a les fotografies, són espectaculars a causa de l'alçada de la parcel·la.

Sobre la urbanització del carrer Alzina, que segueix sense data d'inici, la resposta de l'Ajuntament és la següent:
D’acord amb les determinacions del POUM, l’objecte de la delimitació del polígon d’actuació és reiniciar les obres d’urbanització, sent innecessària la reparcel·lació física del sector.El projecte de reparcel·lació que és redacti tindrà exclusivament caràcter econòmic (repartiment del gasto d’urbanització).El sistema d’actuació del PAU 16 és el de reparcel·lació econòmica, modalitat de cooperació.
L'article 41, Dret d'edificació en sòl urbà, (Decret Legislatiu 1/2010) disposa que el sòl urbà pot ser edificat d'acord amb les determinacions del planejament urbanístic, i mitjançant l'atorgament de la llicència d'edificació corresponent , si assoleix la condició de solar.S´admet que les obres d´edificació siguin simultànies a les d´urbanització o de reurbanització, si prèviament es presta garantia i s´executen els elements d´urbanització que siguin determinats per Reglament.
El Reglament sobre Protecció de la Legalitat Urbanística (Decret 64/2014), desenvolupa la regulació de les llicències d’edificació condicionades a l’execució simultània de les obres d’urbanització els articles 39, 40 i 41:
•Es disposa que no es poden atorgar llicències urbanístiques per a l'edificació dels terrenys que no han assolit la condició de solar, tret que s'asseguri l'execució simultània de les obres d'edificació i d'urbanització necessàries perquè els terrenys assoleixin la condició esmentada.
•S’estableix que quan els terrenys estan compresos en un polígon d’actuació urbanística, només es pot atorgar llicència urbanística per a la seva edificació abans que assoleixin la condició de solar si concorren les circumstàncies que:
oEl projecte de reparcel·lació corresponent estigui inscrit al Registre de la Propietat.
oPer l’estat per l’estat d’execució de les obres d’urbanització pendents, sigui previsible que els terrenys tindran la condició de solar a l’acabament de l’edificació
oL’execució simultània de les obres d’edificació i d’urbanització pendents no s’interfereixin mútuament de manera greu
•Es regula la garantia relativa a l'execució simultània de les obres d'urbanització i edificació, indicant que la quantia de la garantia a què fa referència aquest article ha de comprendre el 100% del cost de les obres d'urbanització pendents d execució o de la part daquestes obres que correspon suportar la persona propietaria del sòl en relació amb la finca de resultat adjudicada pel projecte de reparcel·lació corresponent i que es pretén edificar”.
•També es regula la primera utilització i ocupació de les edificacions executades simultàniament a les obres durbanització, indicant que “aquestes queden condicionades a lacabament de les obres durbanització pendents dexecució i de la seva recepció per part de l administració actuant, i que aquesta condició s'ha d'advertir expressament a la llicència urbanística que autoritzi les obres d'edificació i ha de constar a les escriptures públiques de declaració d'obra nova en construcció autoritzades.

 • 1.561m²
 • Terreny / Urbanitzable
Casa/Xalet independent A Venda

Casa/Xalet independent a Carrer Moixernó, Bigues

510.000 € Ref. 00448

Presentem aquesta FANTÀSTICA casa a l'exclusiva urbanització de CAN BARRI al municipi de Bigues i Riells.
Sobre una parcel·la de gairebé 900m² i la construcció de l'any 2005, hi trobem una casa amb 332m² construïts, que podrà fer realitat, la casa amb què sempre havies somiat per crear la teva llar.
L'habitatge principal es troba TOTA en una sola planta de 161m², on disposa de 2 habitacions dobles (1 suite amb bany) i una senzilla, gran saló menjador de 36,5, cuina office i bany principal.
A la planta inferior trobem i gran garatge amb doble porta, zones de serveis (traster, rebost, sala de màquines)...), 1 bany i 2 habitacions dobles, una d'elles condicionat com a gimnàs.TOT EXTERIOR.
Al gran i bell jardí, al qual podem accedir des de les 2 plantes aquesta situada la piscina, envoltada de gespa i zona de porxo, on al costat de la barbacoa podràs passar molt bons moments amb la família i els amics.
Pel seu estat de manteniment i qualitats, no hauràs de fer cap tipus de reformes (sòls de marbre, aire condicionat a totes les estances, cuina equipada, persianes i portes de garatge motoritzades).)
La seva situació al municipi fa que puguis accedir ràpidament a les principals vies de comunicació a la comarca i la situa a 30 minuts amb cotxe de Barcelona ia pocs minuts a peu de transport públic.

Per al propietari, treballar amb una agència de VIA XARXA, us suposa ampliar opcions de venda i agilitzar la gestió.Per a les agències és aportar valor per als seus clients, i facilitar les operacions de compra-venda dels immobles.

NO DEIXIS DE VENIR A VEURE-LA.TE L'ENSENYEM...
Les superfícies són indicatives segons Seu Electrònica del Cadastre.Despeses, impostos i tributs inherents a la compravenda no incloses.

 • 5 Dorm
 • 3 Banys
 • 332m²
Casa/Xalet independent A Venda

Casa/Xalet independent a Urbanitzacions, Bigues i Riells

450.000 € Ref. C-96

Busques viure en plena natura, gaudir dels seus paisatges, tranquil·litat, poder desconnectar dels dies de treball a la ciutat.

En aquesta casa podreu gaudir de tot això amb total seguretat.

És un habitatge modern amb amplis espais distribuïts en tres plantes.
La planta baixa està destinada a zona dhabitatge i ampli garatge amb 2 porta dentrada, la resta de la planta, actualment destinat a despatx i zona de relax, amb sauna inclosa, però es pot convertir perfectament en un gran dormitori de convidats.

Pujant a la primera planta gaudim d´un saló menjador espectacular a causa del seu sostre amb doble d´alçada i llar de foc, amb sortida a terrassa, cuina totalment equipada amb grans finestres i vistes cap al jardí, dos dormitoris dobles i un bany complet amb banyera.

A la segona planta té un distingit passadís amb vistes al saló, habitació suite amb bany complet incloent banyera hidromassatge i dutxa hidromassatge, vestidor i sortida a la terrassa des d´on gaudiràs d´unes vistes a la muntanya espectaculars.

A l'exterior es distingeixen per dues zones clarament separades, a peu de la primera planta amb barbacoa, cuina exterior, barra i magatzem. Aquesta zona és ideal des de prendre un cafè al matí fins a un sopar amb amics, el seu espai és de grans dimensions i tot pla.
Pujant les escales exteriors entrem a la zona de bany, amb dutxa exterior i una piscina peculiar ja que no té escales sinó un desnivell on entrar-hi és la sensació d'entrar al mar.

Una casa on viure es converteix en una delícia i pot ser teva.
A més, és apta per a persones amb mobilitat reduïda, ja que es pot accedir a la planta primera per una rampa

Contacta amb nosaltres i concertem una visita.

ESTUDIEM LA POSSIBILITAT D'ACCEPTAR EL SEU PIS COM A PART DEL PAGAMENT.

 • 4 Dorm
 • 3 Banys
 • 314m²