5 Immobles

Terreny / Urbà (solar) A Venda

Terreny / Urbà (solar) a de la surera 14, Urbanitzacions, Bigues i Riells

100.000 € Ref. 1975-244

Estàs pensant en construir-te una casa?
Us presentem un terreny amb una edificació a l'30%.

Parcel·la urbana semi plana apta per a la construcció de fins a 3 habitatges unifamiliars.
Orientada a sud-oest, a la urbanització Castell de Montbui, tenim aquesta parcel·la amb unes vistes meravelloses, on tenim espai suficient per construir fins a tres habitatges independents. Anteriorment havia construïda una pista de tennis que en l'actualitat no existeix però que ens dóna una idea de l'relleu de la parcel·la, molt plana a la majoria de la seva superfície.

El percentatge de construcció és de l'30%.

Des d'aquesta parcel·la podem veure la posta de sol cada dia quan tingueu acabada la casa dels vostres somnis.

La urbanització Castell de Montbui es troba a la població de Bigues i Riells, a uns 3km. aprox. de centre urbà.

Bigues i Riells es troba a 10 minuts amb cotxe de la C-17, a 40 minuts de Barcelona i a 40
minuts de Vic.

VINE A VEURE, T'AGRADARÀ!

 • 2.577m²
 • Terreny / Urbà (solar)
Terreny / Urbà (solar) A Venda

Terreny / Urbà (solar) a Carrer del Xiprer, Urbanitzacions

225.000 € Ref. 1975-246

Parcel·la ideal per a constructors amb multitud de possibilitats i usos possibles.

Sòl urbà no consolidat inclòs en el Pla de Millora Urbana 4 (PMU4)

La Parcel·la consta de 4.563m², amb una edificabilitat urbana bruta de l'0,35 m² sostre / m² sòl i una densitat de 20 hab / ha.

Condicions d'ordenació: Habitatges unifamiliars i plurifamiliars, amb les condicions de l'Ordenació Volumètrica, clau OV.
La superfície de sostre edificable serà la que resulti de l'Ordenació volumètrica establerta. Les ordenacions volumètriques propostes per a aquells àmbits no inclosos en cap sector, es permetrà la variació de les dimensions en un 10% mantenint en qualsevol cas la seva edificabilitat.
La densitat màxima serà l'equivalent a un habitatge cada 100 m² construïts totals en règim de renda lliure en els habitatges plurifamiliars i si cal, un habitatge cada 70 m² construïts en habitatges protegits i concertats.

En habitatges plurifamiliars, el nombre màxim de plantes serà de PB + 3, la separació mínima entre blocs serà: PB + 2PP 6m i en PB + 3PP 10m. La resta podrà ser bloc aïllat
intensitat 1, calve 4a.
En les edificacions d'habitatge unifamiliar, es permet l'agrupació de 5 unitats com a màxim.

Ús principal: Habitatge
Usos compatibles: Esportiu - Docent - Administratiu - Abastament - Sanitari
Assistencial - Soci cultural - Cementiri - Ambiental i Transport -
Habitatge dotacional - Equipaments de nova creació.

La proporció entre ús principal i usos compatibles es regirà pel següent criteri: l'ús principal haurà d'ocupar un mínim de el 60% de sostre.
L'ús comercial es regirà pel que estableix la legislació vigent d'equipaments comercials, i a les limitacions establertes en el Pla territorial sectorial d'equipaments comercials.
Dotació mínima d'aparcament a l'interior de l'edifici: una plaça i mitja per habitatge i com a mínim una plaça vinculada a cada habitatge.

L'edificació s'ha d'ajustar a les necessitats funcionals dels diferents equipaments, a el paisatge, a l'organització general de el teixit urbà en què se situen ia les condicions ambientals del municipi.

La urbanització Castell de Montbui es troba a la població de Bigues i Riells, a 1 km. aprox. de centre urbà.

Bigues i Riells es troba a 10 minuts amb cotxe de la C-17, a 40 minuts de Barcelona i a 40
minuts de Vic.

VINE A VEURE, T'AGRADARÀ!

 • 4.563m²
 • Terreny / Urbà (solar)
Terreny / Urbà (solar) A Venda

Terreny / Urbà (solar) a Osona 22, Urbanitzacions, Bigues i Riells

70.000 € Ref. 1975-302S

Us presentem una parcel·la a Bigues i Riells amb unes vistes estupendes i en plena natura.
Una parcel·la edificable de 853m² on podràs fer un projecte nou a la teva mida i al teu gust.
La parcel·la, tal com s'aprecia a les fotografies, és pràcticament plana, el desnivell que té és fàcilment salvable per construir pel que no impedeix de cap manera fer un habitatge.

Té 20 metres de façana, 36 metres de profunditat i 27,7 metres a la part posterior.
Es pot edificar el 30% de parcel·la, és a dir, 256m2.

La parcel·la s'ha situat molt a prop de la població de Sant Feliu de Codines, a la urbanització Saulons d'en Deu, que disposa de Local Social i línia d'Autobus 377.

A 3 minuts amb cotxe de la C-59 km. a 34 km. de Barcelona.

Vine a veure'l, t'agradarà!

 • 853m²
 • Terreny / Urbà (solar)
Casa/Xalet independent A Venda

Casa/Xalet independent a Carrer del Romaní, Urbanitzacions

450.000 € 48.000 € (10%) Ref. JV14530

Benvingut a casa dels teus somnis a Bigues i Riells, on l'elegància i el confort es fusionen en perfecta harmonia. Situada a la prestigiosa urbanització de la Font del Bou, aquesta captivadora residència ofereix un estil de vida incomparable.
Imagina despertar cada matí en un entorn serè i acollidor. Amb una generosa superfície construïda de 271 m², aquesta casa us brinda espai més que suficient per gaudir de cada moment. Endinseu-vos en un món de comoditats amb 3 dormitoris, entre els quals destaca una luxosa suite amb bany privat, el vostre propi refugi de tranquil·litat. A més, un altre bany complet assegura la comoditat de tota la família.
Per a aquells que treballen des de casa o busquen un espai creatiu, un estudi ampli ofereix l'ambient ideal per inspirar-se i prosperar. Descobreix el plaer de reunir-se i compartir moments inoblidables a l'espaiós saló-menjador, dissenyat per fomentar la connexió i el benestar.
La cuina office, un santuari culinari equipat amb els millors electrodomèstics, convida a crear delícies gastronòmiques mentre es gaudeix de vistes al jardí. I parlant d'exteriors, el porxo és el lloc perfecte per relaxar-vos a l'aire lliure i gaudir del clima mediterrani durant tot l'any. L'exuberant jardí, meticulosament cuidat, és un oasi de verdor que ofereix privadesa i serenitat.
Per a aquells que valoren la comoditat i la seguretat, un garatge amb capacitat per a diversos cotxes proporciona un refugi per als vehicles, mentre que els acabats d'alta qualitat a tota la casa garanteixen un estil i una durabilitat incomparables. A més, amb l'avantatge afegit de plaques solars, estareu contribuint a la cura del medi ambient mentre gaudiu d'una llar eficient i sostenible.
No perdis l'oportunitat de convertir aquesta casa en el teu santuari de luxe i confort. Benvingut a la teva nova llar a Bigues i Riells, on cada dia és una experiència extraordinària!

 • 4 Dorm
 • 2 Banys
 • 300m²
Casa/Xalet independent A Venda

Casa/Xalet independent a Carrer Moixernó, Bigues

510.000 € Ref. 00448

 • 5 Dorm
 • 3 Banys
 • 332m²