1 Immobles

Terreny / Urbanitzable A Venda

Terreny / Urbanitzable a Carrer del Boix Grèvol, Vilanova del Vallès

80.000 € Ref. JV40064

Ubicat en una de les zones més apreciades de Vilanova del Vallès, es troba aquest impressionant terreny llest per donar forma als teus somnis immobiliaris. Amb una extensió de 389 m², aquest terreny ofereix una oportunitat única per construir la casa dels teus somnis o desenvolupar un projecte comercial.
La parcel·la es caracteritza pel seu entorn tranquil i privilegiat, envoltat de natura i amb vistes panoràmiques que conviden a la relaxació i al benestar. La seva ubicació estratègica garanteix una connexió excel·lent amb els principals serveis i comoditats de la zona, així com un fàcil accés a les principals vies de comunicació.
Aquest terreny ofereix un ampli ventall de possibilitats gràcies a la seva versatilitat i amplitud. Amb un disseny acuradament planificat, es poden crear espais exteriors harmoniosos, jardins exuberants o fins i tot instal·lar una piscina per gaudir del clima mediterrani.
No perdis l'oportunitat d'adquirir aquest terreny excepcional al prestigiós carrer Boix-Grevol de Vilanova del Vallès. Contacta'ns avui mateix per a més informació i per concertar una visita!

  • 389m²
  • Terreny / Urbanitzable