1 Immobles

Pis A Venda

Pis a Carrer de la Riera de Sant Miquel 70, Vila de Gràcia

260.000 € Ref. 1975-222

Vols viure al barri de Gràcia?

Pis totalment reformat a estrenar de 41m² a la zona de Gràcia, molt ben ubicat.

El pis s'ha reformat sencer, i té la cuina i el bany per estrenar, dos habitacions, 1 Safareig, Balcó, Terra de parquet, Finestres d'alumini amb doble vidre, Instal·lació elèctrica nova.

El barri és com un poblet dins d'una gran ciutat. El barri de Gràcia a Barcelona, és un barri ben comunicat i entranyable. A 50 mts. de Travessera de Gràcia i Pl. Gala Placídia on hi ha els ferrocarrils de la Generalitat. Enrere a la dreta, es troba el Mercat de "La Llibertat" acabat d'estrenar amb pàrquing i supermercats Bon Preu i Esclat.
A dos carrers es troba Gran de Gràcia un carrer molt comercial, on hi ha de tot. Si anem direcció sud-oest ens trobem amb la Via Augusta altre carrer emblemàtica i l'Av. Diagonal fantàstica i molt ben remodelada, amb grans voreres, arbres i plantes.
Si baixem per Riera Sant Miquel, arribem a 10-15 minuts caminant, també a la Diagonal, aquesta vegada amb Passeig Gracía i amb el metro de la línia 1 que ens porta a la Pl. Catalunya. Si volem anar caminant a centre, en 20 minuts estem a la pl. Catalunya.
Si pugem per Gran de Gràcia en 20 minuts, estem a la Rda. De Dalt.
També al mateix carrer de pis hi ha un col·legi públic, un institut i també una llar d'infants.
En Pl. Gala Placídia hi ha un col·legi concertat molt bo, a més per proximitat, no hi hauria cap problema a admetre més alumnes.
Que més podem explicar-vos... és un barri fantàstic per viure, gaudir i més molt ben comunicat.

VINE A VEURE, T'AGRADARÀ!

FINQUES FERRO, una manera diferent de fer les coses.

  • 2 Dorm
  • 1 Bany
  • 41m²